Letterkunst: terug van weggeweest

Letterschilder Rotterdam

 

 

Je kunt het de laatste jaren niet hebben gemist: de letterkunst is helemaal terug van weggeweest. Steeds meer mensen verdiepen zich in de kunst van letterzetten, oefenen hun mooiste sierhandschrift tijdens cursussen handlettering of zijn op andere manieren creatief met letters en woorden. Creatieve tijdschriften geven tips om zelf aan de slag te gaan met sierlijke letters, de boeken over handlettering vliegen over de toonbanken en steeds meer horecagelegenheden en winkels laten hun muren en ramen versieren met letterkunst. Je weet dat je een hippe hotspot hebt gevonden als de letterkunst in het oog springt. En gelukkig maar, want al deze interesse in de letterkunst zorgt ook voor meer aandacht voor en interesse in letterkunstenaars. Zo is er tegenwoordig ook weer veel vraag naar professionele letterschilders voor allerlei creatieve klussen.

 

Wat is een letterschilder?

 

De letterschilder Rotterdam is gespecialiseerd in het zetten van letters, cijfers en teksten op creatieve wijze. Ze leveren handgeschilderde teksten op allerlei ondergronden. De sierlijk geschilderde muren en ramen van jouw favoriete koffiezaakje zijn waarschijnlijk afkomstig van een professionele letterschilder. Maar daarnaast worden letterschilders ook veelvuldig ingehuurd voor het met de hand beschilderen van houten borden, reclameborden, logo’s, gevels en andere ondergronden. Handgeschilderde teksten zijn tegenwoordig heel populair in horecagelegenheden en winkels en daarom is de letterschilder een veelgevraagde artiest.

 

Zoek een letterschilder in Rotterdam

 

Alhoewel letterschilders de laatste jaren steeds populairder zijn, is ons land nog niet heel erg rijk aan gespecialiseerde letterschilders. En elke letterschilder heeft zijn eigen stijl en techniek. Ben je op zoek naar een letterkunstenaar voor jouw woning, bedrijf, winkel of restaurant? Verdiep je dan goed in het aanbod. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een letterschilder in Rotterdam? Kijk eens rond op social mediakanalen als Facebook en Instagram om geïnspireerd te raken. Hier zijn letterkunstenaars vaak actief om hun werk te promoten. Maar veel winkels en restaurants delen hier ook foto’s van hun inspirerende interieur. Of informeer bij horecagelegenheden en winkels die letterkunst hebben die jij inspirerend vindt. Hoe is het werk tot stand gekomen en welke artiest hebben ze hiervoor ingeschakeld? Wellicht wordt je zo in contact gebracht met jouw ideale letterschilder voor een echte blikvanger op jouw muur, raam of reclamebord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *